cumsavinzionline.blogspot.ro Web analytics

joi, 17 martie 2016

#7 Cele mai bune bloguri de vanzari si dezvoltare persomala

    
    Pentru ca sunt pasionata pe langa marketingul online si de dezvoltare personala si educatie financiara, citesc in fiecare zi bloguri care ma inspira in acest sens si care ma ajuta sa evoluez, sa-mi maresc bagajul de cunostinte pentru a putea ajuta si alte persoane la randul meu cu diverse idei si sfaturi utile pe care sa le poata aplica la afacerile lor. Iata cateva bloguri interesante pe care eu le urmaresc - voi vorbi doar de bloguri romanesti in acest articol.

1. florinrosoga.ro este unul dintre cele mai populare bloguri de dezvoltare personala si profesionala cu peste 200k vizualizari lunar. Mie personal la acest blog imi place faptul ca are podcast - in momentul scrierii articolului, avea deja 68 de inregistrari podcast foarte utile - interviuri cu specialisti si idei personale plus sfaturi usor de aplicat. Pe langa aceasta pe siteul Florin Rosoga  exista aproximativ 500 de articole extrem de utile, poti folosi deasemenea casuta de cautare pentru a gasi raspunsuri la intrebarile tale.

2. lorand.biz Lorand Soarez Szasz este unul dintre cei mai apreciati traineri, speakeri si antreprenori la ora actuala. A fost desemnat de doua ori consecutiv cel mai bun speaker din Romania la Bussines days. Lorand organizeaza periodic trainiguri si seminarii gratuite de dezvolatarea afacerilor  in diverse orase ale tari si a reusit sa aduca in Romania doua personalitati cu renume mondial in dezvoltarea personala, in 2014 Bryan Tracy, iar anul acesta Jack Canfield.

3. paulmelinte.com "un autodidact nebun care viseaza sa schimbe lumea si sa-i ajute pe toti cei care-i ies in cale" asa cum se autointituleaza. Paul este perseverent in tot ce-si propune dar si foarte sincer, ceea ce l-a ajutat sa stranga o comunitate de oameni care-l urmaresc si care-l apreciaza. Citesc aproape zilnic blogul pentru ca are noutati si idei care ma inspira. Nu uita sa descarci gratuit E-book ul "5 lectii de milioane invatate in 15 ani de esecuri" - un ebook extrem de util.

4. andyszekely.ro Este unul dintre cei mai vechi traineri, cu peste douazeci de ani experienta in acest domeniu - initiatorul pietei de dezvoltare personala si profesionala din Romania, a lucrat cu peste 50 de companii din 5 tari europene, a publicat patru carti si a intregistat 100 ore de materiale multimedia pentru educatia adultilor. Pe siteul lui vei gasi o gramada de articole despre dezvolatrea personala si nu numai.

5. personalitatealfa.com Pera Novacovici este psiholog si specialist in descoperirea vocatiei. A lansat nu de mult timp cartile ALFA, cele doua volume Batalia cu demonii interiori si Printre greutati spre stele - imbinarea perfecta dintre romanul psihologic autobiografic cu tipul de carte practica de dezvoltare personala. Pe siteul lui vei putea descarca gratuit pachetul care contine 2 lectii pdf si patru lectii video pentru descoperirea personalitatii alfa si a vocatie.

     In onlineul romanesc exista mult mai multe siteuri de dezvoltare personala, fiecare cu stilul sau si deasemenea foarte utile. Eu pe acestea le-am selectat pentru moment si vi le-am prezentat succint. Am atasat linkuri pentru a putea  accesa siteurile usor si sper sa va fie de folos.

     Astept pareri pro si contra sau orice fel de parere, sau poate aveti un site de dezvoltare personala sau educatie financiara de care mi-ar placea sa stiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu