cumsavinzionline.blogspot.ro Web analytics

duminică, 6 martie 2016

#01 Cum sa vinzi online ca Emag?

Cum sa vinzi online ca Emag - poti deveni si tu un profesionist in vanzari!


     Emag este unul dintre cele mai mari magazine online, singurul magazin  care dupa parerea mea a revolutionat piata vanzarilor online in Romania atunci cand a aparut. Pentru mine Emag este un nume reprezentativ in ceea ce priveste vanzarile in lumea virtuala si sincer cred ca nu exista persoana care sa utilizeze catusi de putin internetul si sa nu fi auzit de Emag.
   
     Eu pur si simplu iubesc acest magazin si de fiecare data cand cumpar ceva de la ei - apropo au cea mai variata gama de produse vandute online in Romania - cumpar cu foarte mare incredere. Stiu ca in maxim doua zile produsele ajung la mine si serviciile post vanzare sunt ireprosabile, nu degeaba Emag a ajuns asa de departe.

     Daca vrei sa ai succes in afacerile online eu cred ca trebuie sa inveti de la cei mai buni si Emag e cu siguranta in fruntea clasamentului.
 
  Cele mai bune tehnici de vanzari online "furate" de la Emag:

1. Seriozitatea si promptitudinea. Desi multi ar zice ca asta nu e tehnica de vanzare sau ce treaba are seriozitatea cu tehnica, eu zic ca are si chiar foarte multa. Cred ca nimeni sau foarte putine persoane ar mai cumpara a doua oara de la un magazin care ar dezamagi si care  nu ar livra produsele la timp sau cel putin in intervalul de timp promis

2. Numele brandului si logoul acestuia. Numele trebuie sa fie foarte bine gandit si logoul construit cu ajutorul unui grafician, el trebuie sa reprezinte cat mai simplu si mai clar produsele sau serviciile vandute de tine si sa ajute viitori clienti sa te rercunoasca cat mai usor. ( de exemplu la emag chiar si benzile adezive de pe cutiile de ambalare sunt personalizate )

3. Review-uri.... extrem extrem de utile Toti le cautam si le citim de fiecare data pe majoritatea inainte de a cumpara un produs. emag are si are din plin in comparatie cu multe ale site uri online din Romania - si aici vorbesc de site uri destul de cunoscute unde acestea nu exista sau exista doar niste stelute de evaluare. Pur si simplu nu inteleg si ma enerveaza acesta lipsa de reviewuri. Am citit acum ceva vreme ca Amazon isi facea la inceput de drum propriile reviewuri pana sa ajunga sa aiba cu adevarat pareri ale cumparatorilor. nu stiu emag cum a procedat dar imi place la nebunie ca le are si nu neglijeaza deloc acest lucru.

4. Suportul telefoni,live si prin email. cel mai tare mi-a placut faptul ca atunci cand esti indecis si ai lasat cumparaturile in cos fara sa finalizezi comanda la Emag exista un departament special care se ocupa de aceasta treaba care te conatcteaza  sa-ti reaminteasca, un lucru foarte bun care te poate intoarce din nou in magazin si de aceasta data poate finalizezi comanda. Excelent Emag !!

5. Platforma de vanzari extraordinara de la Emag. Toate categoriile sunt atent structurate si promovate in cel mai frumos mod posibil. Intru cu drag pe site, gasesc usor ce vreu sa cumpar. Totul este o placere pe taramul cumparaturilor de la Emag.

     Acestea sunt doar o mica parte din ceea ce ma inspira pe mine la Emag, in spatele imensului magazin se afla o intreaga 'industrie" coordonata de zeci de oameni.

   Va multumuesc ca v-am captat atentia pana la sfarsit si stati pe aproape ca acesta este doar inceputul unui lung sir de articole despre vanzarile online.
   
     Daca aveti sfaturi pentru cititorii blogului sau alte resurse utile  lasati un coment. Toate comentariile sunt binevenite


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu